vineri, 23 decembrie 2011

Primele scutece

In aceasta seara am fost la Centrul de primire in regim de urgenta a copilului abuzat Sector 4, unul din cele doua centre carora ne dedicam atentia.
Am pregatit 50 de cozonaci, jumatate din donatia generoasa a unor prieteni apropiati impartita cu Robin Hood, fructe si jucariile adunate potrivite copiilor aflati aici.
 Impreuna cu un balansoar, prosoape si cosmetice am umplut o masina.










A doua masina a fost umpluta cu 3.250 de scutece cumparate cu cei 1.950 lei adunati in weekend de la prieteni. Par multi? Nu sunt! Ar ajunge probabil o luna si jumatate daca nu ar exista si cei cumparati de Centru (care nu sunt niciodata suficienti).


 Cele doua centre de plasament cu care am intrat in contact arata bine, au fost renovate de curand si conditiile sunt bune. Din pacate fondurile sunt reduse si hrana e pe primul loc. Astfel raman multe nevoi neacoperite, unele dintre ele elementare.

 Centrul are 35 de copii cu varste intre 6 luni si 7 ani. Vom incerca sa-i ajutam cu cat mai mult si, pe viitor, sa incercam sa le daruim si din timpul nostru. Astazi cand am descarcat cadourile am fost ajutati de o fetita de 7 ani cu cea mai mare energie posibila care nu s-a lasat pana n-a dus cateva pachete de scutece. La plecare era la volanul masinii dornica de plecare. Un alt baietel s-a agatat de noi incercand sa ne mai tina putin acolo.
La plecare am primit si noi un cadou: o felicitare si doua globuri de hartie facute de copiii din Centru. Stau acum la noi in brad dar sunt un semn de multumire pentru toti cei care ne-au ajutat zielele acestea sa strangem un Strop de ajutor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.