Cum ne poti ajuta

Important e sa vrei!

- Poți direcționa cei 2% din impozitul pe venit pentru persoane fizice către noi.

  1. descarcă formularul 230, 
  2. completează-l cu datele tale
  3. bifează Susținerea unei entități nonprofit
  4. alege Cota de impozit anual 2% 
  5. adaugă datele noastre:
  Asociatia Strop de ajutor
  Cod Identificare Fiscala: 29531329
  Cont Bancar: RO24RZBR0000060014279428     6.trimite-l prin posta sau depune-l personal la Administrația Financiară de care aparții in perioada 1 ianuarie - 15 mai. Nu e nevoie sa completezi suma donata, o vor calcula cei de la Administrația Financiară.
UPDATE: în 2019 termenul limită este 31 iulie 


- Dacă ai venituri din chirii, din profesii liberale sau alte venituri și  completezi declarația unică nu uita să bifezi și Destinația sumei reprezentând 2%  și să completezi cu datele noastre.

-  Dacă ai o societate comerciala ne poți sponsoriza. Ne poți da până la 20% din impozitul pe profit, in limita a 5 la mie (0,5%) din cifra de afaceri  - bani care altfel s-ar duce la bugetul de stat și de acolo... pierduți pentru totdeauna. Baza legala: art. 21 alin. 4 lit.p din Codul Fiscal.

- Poți dona orice vrei sa ajungă la copii: haine, produse alimentare... orice folositor!

- Ne poți da bani - vom cumpăra noi ce e nevoie - nu dam niciodată bani mai departe, decât dacă achitam facturi medicale!

- Ne poți da timpul tau! E foarte valoros! Te poți implica in acțiuni alături de noi.

Motivații pot fi  multe: iubești copiii, înțelegi nevoile lor; e bine să faci bine; dă bine în CV; iți speli câteva păcate.... nu contează... ajuta-ne sa strângem un strop de ajutor!

Si nu uitați sa ne dați un Like!